Câştigătorii tombolei din cadrul campaniei ”Locul deşeurilor nu este acasă. Trimite-le la plimbare!”


În cadrul campaniei intitulată sugestiv ”Locul deşeurilor nu este acasă. Trimite-le la plimbare!”, în week-end-ul trecut s-au colectat aproximativ 20 de tone de aparate electrice şi electronice uzate.

Campania a debutat sâmbătă, 20 octombrie, în fiecare dintre cele zece puncte stabilite de comun acord de RoRec în colaborare cu instituţiile din Satu Mare implicate în această acţiune, şi anume, Primăria municipiului, reşedinţă de judeţ şi Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM). Sătmărenii care au depus aparatele uzate au fost înscrişi la o tombolă cu premii oferite de ”Indesit”, ”Severin” şi ”Candy”, intrând astfel în cursa pentru unul dintre următoarele câştiguri: două combine frigorifice, patru hote, cinci cuptoare cu microunde şi cinci fiare de călcat.

La tragerea la sorţi a premiilor, ce a avut loc duminică, 21 octombrie, cu începere de la ora 17.00, la Casa Verde din Grădina Romei a participat şi viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca.
În continuare vă prezentăm lista câştigătorilor:

Fiare de călcat:

Patricia Pădurean
Gabriela Molnar
Maria Oşan
Ştefan Silaghi
Attila Turos

Cuptoare cu microunde:

Corneliu Nistor
Otto Gzerman
Liviu Nzeki
Rebeca Dolhai
Radu Munteanu

Hote de bucătărie:

Pall Miklos Vastag
Maria Magdai
Maria Chichimălzan
Mihai Adrian Negru

Combine frigorifice:

Toma Florian Compasz
Doina Ţinta.

De asemenea, toţi cei care au participat ca voluntari la această acţiune au fost recompensaţi cu câte un rucsac şi o diplomă de participare. O parte a câștigătorilor, fiind prezenți la tragerea la sorți de duminică, și-au ridicat pe loc premiile. Ceilalți câștigători sunt invitați marți, 23 octombrie, de la ora 15.00, la Casa Verde din Grădina Romei pentru a intra în posesia obiectelor câștigate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.