Adolescentă moartă după ce a căzut din trenul Satu Mare-București

O adolescentă de 13 ani a murit duminică, 21 octombrie, după ce a căzut din trenul Satu Mare – București. Tragedia a avut loc în zona localității Buftea, în jurul orei 19.00.

Într-un comunicat de presă transmis de CFR Călători se arată că, conducerea companiei ”îşi exprimă profundul regret cu privire la decesul tinerei de 13 ani care, în circumstanţe ce urmează a fi clarificate, aseară (duminică seara) în jurul orei 19, a căzut din trenul IR 1746, care circula pe ruta Satu Mare – Bucureşti, în zona localităţii Buftea. Compania feroviară transmite condoleanţe familiei îndoliate.

La nivelul CFR Călători, s-a constituit o comisie de anchetă care analizează, potrivit procedurilor şi reglementărilor în vigoare, circumstanţele în care s-a produs tragicul eveniment. În același timp, pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele, compania va asigura sprijinul organelor de urmărire penală.

CFR Călători doreşte să îi asigure pe toți pasagerii că tratează cu maximă responsabilitate toate aspectele privitoare la siguranţa călătoriei cu trenul”.

Un Comentariu la "Adolescentă moartă după ce a căzut din trenul Satu Mare-București"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.