Baschet: CSM Satu Mare pierde la limită în faţa târgoviştencelor

CSM Satu Mare a pierdut astăzi, 20 octombrie, în deplasare, în faţa fetelor de la CSM Târgovişte. După o luptă acerbă echipa antrenată de Dan Fleşeriu a rămas în urma adversarelor doar cu trei puncte.

La finalul meciului, tabela de marcaj arăta scorul de 67 la 64, în favoarea gazdelor. Să nu uităm însă că partida de astăzi este cel de-al patrulea meci jucat în această săptămână de către sătmărence din care şi-au adjudecat trei partide, pierzând-o doar pe cea de astăzi. Nu este deloc rău, mai ales că fetele noastre au luptat din răsputeri pentru a încheie cu victorie acest maraton baschetbalistic.

Gazdele intră la pauză cu un avantaj de 5 puncte (34 la 29) în faţa sătmărencelor. Fetele noastre reuşesc să câştige cel de-al treilea sfert cu scorul de 12 la 14 şi ajung la egalitate cu târgoviştencele în ultimul sfert (21-21). Mai trebuie amintit că eşecul de astăzi este prima înfrângere suferită de echipa noastră în acest sezon.

Săptămâna viitoare joi, 25 octombrie, cu începere de la ora 20.30, CSM Satu Mare va debuta în EuroCup, în compania echipei din Montpellier (Franţa).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.