Primarul Aurelia Fedorca, la Gala Premiilor de Excelență în Administrație

Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, a participat joi, 18 octombrie, la Poiana Braşov, la Gala Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, eveniment organizat de Portalul naţional de Administraţie publică www.administratie.ro împreună cu Oameni şi Companii, alături de partenerii Camera Deputaţilor, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici şi Primăria Braşov.

În cadrul Galei au fost premiaţi cei mai merituoşi reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi centrale, care s-au evidenţiat în acest an prin eforturile pentru dezvoltarea acestui sistem, iniţiative pozitive şi proiecte de anvergură. Au participat peste 130 de persoane, lideri din administraţia publică centrală şi locală, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administraţiei publice a fost precedată de un seminar dedicat managementului modern în administraţie, un domeniu deosebit de important pentru o administraţie publică de tip european. Gala a fost deschisă de cuvântul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care le-a vorbit participanţilor despre importanţa găsirii unui nou model, propriu României, de reformă autentică în administraţie şi despre necesitatea reevaluării conceptului de responsabilitate publică în instituţiile statului.

”Evenimentul a fost un bun prilej pentru a veni în contact cu alţi colegi de-ai mei din ţară şi de a vedea cum reuşesc ei să dezvolte comunităţile pe care le conduc. Este important pentru noi să avem deschidere, să ne promovăm şi să încercăm să găsim noi soluţii de dezvoltare”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.