Baschet: CSM Satu Mare a îngenunchiat astăzi bucureştencele de la Olimpia

Elevele lui Dan Fleşeriu au bravat din nou! De această dată le-au oferit o lecţie de pomină baschetbalistelor de la Olimpia Bucureşti. Partida a avut loc în deplasare, astăzi, 18 octombrie.

După victoria de miercuri, 17 octombrie, în faţa braşovencelor pe care le-au învins cu scorul de 63 la 73 în oraşul de la poalele Tâmpei, fetele de la CSM Satu Mare şi-au arătat superioritatea calitativă şi în meciul de astăzi, disputat pe terenul celor de la Olimpia Bucureşti. Partida a fost la îndemâna sătmărencelor reuşind să smulgă o victorie răsunătoare, bătând adversarele cu scorul de 47 la 89.

CSM Satu Mare nu a cedat nici unul din sferturi gazdelor, conducând ostilităţile din teren de la primul până la ultimul minut al partidei. La finalul primei reprize tabela de marcaj arăta scorul de 18 la 50, în favoarea CSM Satu Mare.

Sâmbătă, 20 octombrie, elevele lui Fleşeriu vor juca contra târgoviştencelor. Meciul se prefigurează ca fiind unul extrem de dificil. Însă, indiferent de rezultatul acestei „bătălii” nu trebuie să uităm că sătmărencele vor înfrunta eterna lor rivală după un maraton de trei meciuri jucate toate în această săptămână. Confruntarea va avea loc cu începere de la ora 18.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.