Baschet: CSM Satu Mare a învins astăzi Olimpia Braşov

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare s-au impus astăzi, 17 octombrie, în deplasare, în faţa Olimpiei Braşov, cu scorul de 63 la 73. Vă reamintim că acest meci trebuia jucat în cadrul etapei a IX-a, pe 7 noiembrie, însă atunci sportivele pregătite de Dan Fleşeriu vor evolua în deplasare în Rusia, împotriva baschetbalistelor din Vologda.

Primele două sferturi de joc au fost adjudecate de către fetele nostre cu scorul de 11 la 15 respectiv, 16 la 17. După pauză, elevele lui Fleşeriu au reuşit să se impună şi în sfertul al trelea cu scorul de 12 la 20 dar în ultima parte a meciului, oboseala şi-a spus cuvântul ceea ce a dus la adjudecarea ultimului sfert de către gazdele noastre, cu scorul de 24 la 21. Însă, cu toată strădania lor, braşovencele nu au reuşit să reducă prea mult din avantajul baschetbalistelor CSM-ului. La finalul partidei, tabela de marcaj arăta scorul de 63 la 73, în favoarea echipei noastre.

Maratonul de meciuri continuă joi, 18 octombrie, când CSM Satu Mare va juca împotriva Olimpiei Bucureşti, tocmai în capitala ţării. Partida va avea loc cu începere de la ora 17.00. Apoi, sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 18.00, sătmărencele vor înfrunta baschetbalistele de la CSM Târgovişte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.