Băieţel de 7 ani accidentat mortal la Pelişor

Un băieţel de 7 ani şi-a pierdut viaţa în urma unui eveniment rutier produs marți, 16 octombrie, pe DJ 194 B, în localitatea Pelişor. Şoferul implicat în accident a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore în Arestul Inspectoratului.

Din cercetările efectuate la faţa locului de către poliţiştii Biroului Rutier şi ai Secţiei 3 de Poliţie Rurală Satu Mare a rezultat faptul că Ioan K., de 29 de ani, din Peleş, conducând un tractor neînmatriculat, a accidentat mortal un minor de 7 ani, care a încercat să se prindă, în timpul mersului, de una din remorcile tractate, căzând sub roţi.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice, însă poliţiştii au stabilit că acesta nu deţinea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus.

Fiind suspectat de comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi fără a deţine permis corespunzător, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.