Întârzieri în reabilitarea sistemului de încălzire a Casei de Cultură

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, a purtat o discuţie, în cursul zilei de astăzi, 16 octombrie, cu reprezentanții SC Nero Instal SRL, firma contractată de Primăria Satu Mare pentru servicii de dirigenţie de şantier privind execuţia lucrărilor pentru obiectivul de investiţie: ”Reabilitarea sistemului de încălzire a Casei de Cultură a Sindicatelor”.

Discuţia a fost provocată ca urmare a întârzierilor existente în acest moment la schimbarea tâmplăriilor, lucrare care a fost subcontractată de executant. Primarul a impus termenul de 1 decembrie pentru finalizarea totală a lucrărilor.

Reamintim faptul că obiectivul de investiţie ”Reabilitarea sistemului de încălzire a Casei de Cultură a Sindicatelor” este proiectat de SC EUDOMUS SRL, proiect nr. 1181/2011, executant : SC BALTUR SIB SRL SIBIU, conform autorizaţiei de construire nr. 267/18.08.2012.

Lucrările au început în data de 30 iulie 2012 şi conform graficului de execuţie revizuit prezentat de executant, vor fi finalizate în data de 09.12.2012.

Valoarea contractului este de 1.325.019,36 lei (TVA inclus).

Lucrările de bază realizate sunt următoarele: schimbarea sistemului de distribuţie a agentului termic, instalaţie de încălzire dinamică, schimbarea instalaţiilor sanitare, schimbarea unor instalaţii electrice, schimbarea centralelor termice, schimbarea radiatoarelor, schimbarea tâmplăriilor, izolaţii hidrofuge la acoperiş și compartimentări interioare.

3 Comentarii la "Întârzieri în reabilitarea sistemului de încălzire a Casei de Cultură"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.