Ce crede preşedintele fondator al PNL despre intrarea în partid a lui Gigi Becali

Proaspăta asociere dintre Partidul Naţional Liberal şi europarlamentarul Gigi Becali este contestată de mai mulţi lideri ai liberalilor, printre care se numără şi preşedintele fondator al PNL, Radu Câmpeanu. Într-o intervenţie telefonică la România Tv, Câmpeanu a declarat că nu este de acord ca latifundiarul din Pipera să primească un statut superior celui de membru al partidului.

Într-o intervenţie la RTV, seniorul liberal Radu Câmpeanu a declarat: “Pentru mine, prezenţa lui Becali în partid este ca a oricărui cetăţean din ţara asta. Nu mi se pare Becali un om important în politică. Nu cred că este un om cu o capacitate politică importantă. Este un cetăţean oarecare.

Că face gălăgie puţin, că s-a ocupat de sport şi de-aici a căpătat această popularitate, asta e altceva. Sigur, a făcut un lucru bun în sport. Dar asta nu înseamnă că este un om care are calităţi politice. Nu, asta nu. E un cetăţean oarecare. Că se înscrie în partid, e în regulă. Să vedem acum ce pretenţii are.

Cred că Gigi Becali nu este o mare personalitate politică, nu este un om interesant din punctul acesta de vedere. Dacă are pretenţii să ocupe funcţii mai importante decât ca simplu membru, voi fi net împotriva acestui lucru”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.