Baschet: CSM Satu Mare bate Sportul Studenţesc cu scorul de 107 la 90


Elevele lui Dan Fleşeriu s-au impus în faţa CSM Bucureşti Sportul Studenţesc, cu scorul de 107 la 90. Meciul a avut loc astăzi, 15 octombrie, în sala de sport a LPS, cu începere de la ora 18.00.

Cu toate că echipa noastră a condus ostilităţile la începutul partidei, primul sfert de joc a fost adjudecat de bucureştence cu scorul de 21 la 27. Însă avantajul fetelor de la Sportul Studenţesc nu a reuşit să demoralizeze echipa antrenată de Dan Fleşeriu. Astfel, printr-un joc tactic bine calculat, bazat pe ofensivă şi, nu în ultimul rând, deosebit de spectaculos, fetele noastre reuşesc să reducă din diferenţa de scor. Mai mult decât atât, la finalul primei reprize, CSM Satu Mare intră la vestiare cu un avantaj de 5 puncte. La finalul primelor două sferturi de joc, tabela de marcaj arăta scorul de 53 la 48, în favoarea elevelor lui Dan Fleşeriu.

Sătmărencele au arătat un joc bun şi în a doua parte a meciului, reuşind să treacă pentru prima dată în acest sezon de 100 de puncte.

CSM-ul are o săptămână extrem de încărcată având în vedere că miercuri, 17 octombrie, fetele vor juca în deplasare cu Olimpia Braşov. Apoi, joi, 18 octombrie, se vor duela în capitală cu CS Olimpia Bucureşti iar sâmbătă, 20 octombrie, vor da piept cu eterna rivală … CSM Târgovişte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.