Mașină cu numere false, descoperită la Negrești Oaș

Poliţiştii de frontieră de la Negrești au depistat în trafic un autovehicul BMW X5 care era căutat de mai multă vreme pentru a fi confiscat. Conducătoarea auto este cercetată acum pentru că a condus o mașină cu număr fals.

Joi, 11 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negrești Oaș au oprit pentru control, în Negrești, un autovehicul marca BMW X5, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare de America. Mașina era condusă de Adriana B., în vârstă de 30 de ani, din Negrești. Polițiștii de frontieră i-au solicitat conducătoarei auto documentele mașinii, dar aceasta a declarat că nu le are asupra sa. În consecință, tânăra a fost condusă la sediul S.P.F. Negrești Oaș. În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că autoturismul figurează ca fiind căutat pentru confiscare. Mai mult, autovehiculului i-au fost atribuite de două ori numere de înmatriculare provizorii, iar în present mașina face obiectul unui dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.
Procurorul de caz a dispus indisponibilizarea autoturismului la sediul Sectorului P.F. Negrești Oaș. Conducătoarea auto a refuzat să facă orice declarație cu privire la mașină. În prezent, aceasta este cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Un Comentariu la "Mașină cu numere false, descoperită la Negrești Oaș"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.