Baschet: CSM Satu Mare învinge CSU Alba Iulia

Elevele lui Dan Fleşeriu s-au impus fără probleme în faţa fetelor de la CSU Alba Iulia, cu scorul de 63 la 78. Meciul a avut loc astăzi, 12 octombrie, la Alba Iulia.

Cu toate că se aşteptau la o bătălie mult mai grea, fetele noastre au reuşit să învingă fără mari probleme în meciul considerat, derby-ul etapei a IV-a. Afectate de înfrângerea suferită în etapa trecută în faţa celor de la Târgovişte, fetele de la CSU Alba Iulia, au avut ceva probleme în a-şi impune jocul pe teren. Cu toate acestea primul sfert de joc s-a terminat la egalitate, 16-16.

Însă în a doua parte a primei reprize, diferenţa de joc este deja palpabilă iar fetele noaste reuşesc să se distanţeze de adversare, încheind cel de-al doilea sfert cu scorul de 18 la 24.

Fetele lui Fleşeriu îşi consolidează poziţia în sfertul al treilea învingând adversarele cu 11 la 19. Cu toate că în ultima parte a meciului jucătoarele de la CSU reuşesc să se apropie la puncte destul de mult de echipa sătmăreană (18-19), CSM-ul reuşeşte să se impună şi să treacă cu bine de gazdele partidei de astăzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.