ARD și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare

Fostul prefect Radu Giurcă și omul de afaceri Petre Mureșan sunt pe lista candidaţilor pe care Alianța România Dreaptă (ARD) Satu Mare, îi aruncă în bătălia electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Potrivit unor surse din cadrul alianței, în Colegiul 1 va candida vicepreședintele de la nivel național a PD-L, Andreea Paul, în Colegiul 2, prim-vicepreședintele organizației municipale Satu Mare a PD-L, Sergiu Băbășan, în Colegiul 3, Claudiu Ardelean, în Colegiul 4, vicepreședintele organizației naționale de femei, dr. Laura Bota iar în Colegiul 5, prim-vicepreședintele organizației județene de tineret, avocatul Ovidiu Mureșan.

Pe această listă însă, nu se găsește nici un candidat din partea Alianței Civice. Liderul acestei formațiuni, George Filip a declarat că ”nu ne-am putut înțelege cu cei de la PD-L. Noi am vrut Colegiul 2 la Senat și Colegiile 3 sau 4 la Camera Deputaților dar ei nu au fost de acord, astfel încât nu vom avea candidați la parlamentarele din acest an. Cu toate acestea vom semna protocolul cu PD-L”.

Laura Bota a declarat că ”într-adevăr aceasta este lista cu o mică mențiune și anume că, domnul Giurcă nu și-a dat încă acordul. Următorul pas este validarea candidaților”.

4 Comentarii la "ARD și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.