Hoți de cai prinși de polițiști

În urma anchetei efectuate de poliţiştii Posturilor de Poliţie Cămârzana, Săuca şi Turulung privind furtul a doi cai din gospodăria unui localnic din Cămârzana, au fost depistaţi principalii suspecţi şi a fost recuperat integral prejudiciul în cuantum de 8.000 lei.

Proprietarul păgubit, un bărbat de 72 de ani, a reclamat că în timp ce se afla la o înmormântare, persoane necunoscute au pătruns în gospodăria sa şi i-au furat din grajd doi cai. Poliţiştii au reuşit în scurt timp să-i identifice pe suspecţi, doi tineri ce munceau în zonă ca îngrijitori de animale, Marcel N., de 19 ani, din Săuca şi un minor de 15 ani, din Săpânţa. Tânărul de 19 ani îl ajutase în trecut pe proprietar la muncă în gospodărie, astfel încât cunoştea locaţia, iar după ce a furat caii, i-a oferit spre vânzare unui bărbat de 50 de ani din Turulung. De altfel, de la locuinţa acestuia din urmă poliţiştii au ridicat animalele furate, ce au fost restituite părţii vătămate.

Pe numele celor doi tineri poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.