Ce ar trebui să EVIŢI ÎNTOTDEAUNA din meniul unui fast food

Care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviţi de fiecare dată când intri într-un fast food? Angajaţii au dezvăluit, pe Reddit, care sunt cele mai PROASTE decizii pe care le-ar putea face o persoană care intră într-un fast-food McDonald’s, KFC, Pizza Hut sau Subway.

Indiferent dacă e vorba de mâncăruri foarte bogate în calorii sau de altele care sunt realizate în condiţii de igienă precară sau păstrate în condiţii improprii, angajaţii fast-food-urilor dezvăluie care sunt lucrurile care nu ar trebui să îţi facă niciodată poftă, scrie Business Insider.

Salata de fructe de mare de la Subway

Motivul? Nu conţine, de fapt, fructe de mare, ci doar multă maioneză şi o „imitaţie de crab”, susţine un angajat.

Chicken Nuggets de la McDonald’s

„Am uitat o pungă cu aproximativ 100 de chicken nuggets afară, pentru prea mult timp şi…s-au topit într-un lichid care nu semăna cu nimic”, susţine pe Reddit un fost angajat.

Pizza cu aluat Pan de la Pizza Hut

„Orice pizza cu blat pan e o alegere proastă. Îmi amintesc că preparam discurile de aluat îngheţat cu mult ulei vegetal. Sunt suprasaturate cu ulei vegetal”, susţine un fost angajat.

Piept de pui la Subway

„La începutul zilei eram obligaţi să punem pieptul de pui îngheţat în apă fierbinte şi acolo rămânea toată ziua. Seara le storceam de apă -erau îmbibate- şi le băgam la congelator, ca dimineaţa să le punem iar în apă fierbinte”, îşi aminteşte cineva care muncea acolo pentru Reddit.

Ceai dulce de la McDonald’s

„Aproape 3,8 litri sunt îndulciţi cu jumătate de kilogram de zahăr. Mai mult decât un suc obişnuit”, scrie pe Reddit un alt angajat.

Buffalo Chicken Snackers de la KFC

„Sunt făcute din carne de pui expirată care a stat prea mult în locul în care sunt păstrate calde şi nu mai poate fi vândută clienţilor. Iar sosul e amestecat cu mâna de persoane care aveau mănuşi până la încheietura mâinii şi când terminau erau plini de sos până la cot”.

Burgerii VEGETARIENI de la orice fast food

Sfatul angajaţilor e să nu îi comandaţi niciodată, mai ales dacă ţineţi post sau un motiv religios vă împiedică să mâncaţi carne. De ce? Pentru că sunt făcuţi cu ustenstile care au intrat în contact cu carne şi de către persoane care au pus mâinile -cu aceleaşi mănuşi- pe produse din carne.

Toppinguri de pizza NEOBIŞNUITE

Nu alege un topping care nu e folosit în mod obişnuit pentru că ai toate şansele să găseşti un produs învechit, care e comandat în aceeaşi cantitate ca cele folosite frecvent -măsline, ardei iute- dar folosit rar şi, deci, înnoit mult mai rar.

realitatea.net

2 Comentarii la "Ce ar trebui să EVIŢI ÎNTOTDEAUNA din meniul unui fast food"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.