Comuna Crucișor a primit o autoutilitară destinată intervențiilor în situații de urgență

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef a participat astăzi, 8 octombrie, la Crucişor la recepţia unei autoutilitare destinată intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

Autoutilitara a fost donată de comitetul de înfrăţire şi o asociaţie nonprofit din Camors, localitate cu care comuna Crucişor este înfrăţită. Autoutilitara a fost adusă în România, drum de 2.500 de kilometri, de un echipaj format din cinci pompieri care alături de alţii din comitetul de înfrăţire au participat astăzi de evenimentul de preluare a autoturismului.

La recepţia de preluare a maşinii au participat preşedintele CJ Satu Mare, adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Someş” Satu Mare, Dan Gheorghe, primarul comunei Crucişor, Florinel Andreica, pompieri şi localnici.

A avut loc şi o scurtă demonstraţie făcută de pompieri pentru cei prezenţi şi în sala de şedinţe a Primăriei Crucişor a avut loc semnarea contractului prin care autoutilitara este preluată de la partenerii din Camors.

Cele două localităţi sunt înfrăţite din anii 1998, iar din 2000 şi cele două primării. Comuna Crucişor de-a lungul înfrăţirii a beneficiat de sprijin financiar pentru realizarea sălilor de festivităţii din Iegerişte şi Poiana Codrului, susţinere financiară pentru o tânără din localitate în anii de facultate, materiale la dispensarul din localitate şi medicamente.

Autoutilitara va deservi comuna şi localităţile din împrejurimi după încheierea unor acorduri.

Un Comentariu la "Comuna Crucișor a primit o autoutilitară destinată intervențiilor în situații de urgență"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.