Dan Diaconescu vrea la inchisoare

Dan Diaconescu a declarat, vineri seara, la Romania TV, ca isi doreste sa ajunga iar la inchisoare, deoarece acest lucru ii va garanta ca va castiga alegerile, si ca o va propune pe Diana Voiculescu, directoarea postului sau de televiziune, ca prim-ministru.

“O voi numi ca premier pe Diana Voiculescu. Imi doresc sa fie o femeie prim-ministru”, a declarat Diaconescu.

Pe de alta parte, acesta sustine ca nu isi doreste neaparat sa ajunga presedintele Romaniei. “Daca pana in 2013, se va gasi unul mai bun ca mine, acela va fi candidatul PP-DD. Daca voi fi ales presedinte, voi fi unul dintre cei mai tristi oameni”, a afirmat DD, referindu-se la constrangerile si exigentele functiei de sef al statului.

Dan Diaconescu stie si care este modalitatea de a asigura succesul PP-DD la alegerile parlamentare. “Ce n-as da sa ajung din nou dupa gratii! As obtine peste 50% din voturi”, a spus Diaconescu despre posibilitatea de a ajunge la inchisoare ca urmare a plangerii penale pe care OPSPI a depus-o impotriva sa, in legatura cu scandalul privatizarii Oltchim.

De altfel, patronul OTV are dubii ca plangerea OPSPI va avea vreun efect. “Nu cred ca plangerea lor exista in realitate pentru ca nu au ce trece in ea (…) Nu cred ca plangerea a fost luata in serios de cineva. Ce poti sa spui cuiva care a castigat corect licitatia?”, s-a intrebat realizatorul TV.

In schimb, sanse mai mari ar avea plangerea depusa de el impotriva lui Victor Ponta si a lui Remus Vulpescu, fostul sef de la OPSPI. “In plangerea penala, vorbim de santaj si amenintare”, a spus Diaconescu afirmand totodata ca premierul Ponta ar fi dispus blocarea conturilor firmelor sale exact in aceeasi zi in care el a fost desemnat castigator al al licitatiei pentru privatizarea Oltchim.

“Eu cred ca intruchipez visul romanesc: am fost un sarantoc dintr-o familie cu trei baieti, visam sa fiu cel mai mare ziarist al tarii, sa-i iau interviu lui Ceausescu, dar l-au omorat ciocoii, si am reusit sa conving 1.300.000 de oameni sa ma urmeze intr-un partid politic”, a mai spus Dan Diaconescu, potrivit rtv.net.

Diana Voiculescu, sefa televiziunii OTV, a vorbit, in exclusivitate, la Romania TV despre relatia ei cu Dan Diaconescu. “Lucrez cu domnul Diaconescu de vreo 18 ani, chiar 19 ani. Asta ma leaga de domnul Diaconescu. In 18 ani de munca, de munca, nu de stat, ajungi sa capeti incredere in omul cu care lucrezi”, a precizat Diana Voiculescu.

corectnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.