Daniel Constantin: ”În organizația de la Satu Mare lucrurile au început să miște”

”În organizația de la Satu Mare lucrurile au început să miște și asta mai ales de când domnul Smadu a preluat funcția de președinte al filialei. Trebuie să o recunoaștem că Satu Mare rămăsese singurul județ unde nu aveam o formațiune pe care să ne putem baza”, a declarat astăzi, 5 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul organizației județene a partidului, președintele PC, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii.

Prezent astăzi la Satu Mare pentru a se întâlni cu directorii instituțiilor subordonate Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) pe care o conduce și cu fermierii din județ, președintele PC s-a oprit și la sediul organizației județene al partidului pentru o scurtă întrevedere cu presa dar și cu conducerea locală a formațiunii politice. La întâlnirea cu presa au fost prezent și președintele organizației județene a PC, Cristian Smadu dar și alți lideri locali conservatori.

Potrivit celor declarate de Daniel Constantin ar fi posibil ca și în județul Satu Mare, PC să aibă un candidat însă ”eu cred că este încă prematur să vorbim despre acest lucru. Dar în câteva zile vom ști numele tuturor candidaților pe care îi vom arunca în bătălia electorală. Mai vreau să vă spun că la nivel național avem 21 de colegii eligibile dintre care 12 la Camera Deputaților și 9 la Senat dar se dorește lansarea unor candidați și în câteva colegii marginale și cred că, conservatorii sătmăreni vor avea un candidat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.