A III-a ediție a ”Talk-show”-ului, realizat de Carol Erdos

”Măsura sacrificiului în artă şi pentru artă” este tema centrală a ”Talk-show”-ului realizat de Carol Erdos. Spectacolul va avea loc duminică, 7 octombrie, de la ora 19.00, în sala ”Studio” a Teatrului de Nord Satu Mare.

Anunțul a fost făcu în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, 4 octombrie, în sala de spectacole a instituției la care au participat directorul Teatrului de Nord Satu Mare, Andrei Mihalache, directorul teatrului din Nyiregyhaza, Tasnadi Csaba, actorul Carol Erdos, dar și actori ai Trupei ”Harag Gyorgy” din cadrul instituției gazdă.

Referindu-se la spectacolul de duminică, Erdos a declarat că ”invitaţii acestei ediţii sunt celebrul Farinelli şi Ioan Nistor, poetul sătmărean. De ce Farinelli, şi cine e el veţi afla venind la spectacol. De ce Ioan Nistor? Pentru că e poet al acestor meleaguri iar poezia lui, cred eu, ne defineşte cu prisosinţă pe noi cei ce îi suntem contemporani. Stârnindu-vă curiozitatea vă mai trădez doar faptul că alături de mine vor fi cinci actori talentaţi ai teatrului ce au răspuns invitaţiei mele, asigurând succesul dialogului alături de cântăreţ şi poet”. Spectacolul nu este inclus în abonamente. Biletele costă 12 lei şi se găsesc la Agenţia teatrală de pe strada Horea nr. 6.

În a doua parte a conferinței de presă reprezentanții secției maghiare au făcut referire la premiera din 12 octombrie, a Trupei ”Harag Gyorgy”. Stagiunea va fi deschisă cu piesa ”Reformatorii lumii”, regizată de Tasnadi Csaba. Potrivit regizorului această piesă ne povestește istoria unui Don Quijote modern care se luptă pentru dreptatea sa într-o lume ostilă, presărată cu nenumărate piedici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.