„Nuntă de Aur” pentru 35 de cupluri din Negreşti-Oaş


Cu ocazia „Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice”, Primăria şi Consiliul Local din Negreşti-Oaş au sărbătorit astăzi, 2 octombrie, cuplurile ce au împlinit 50 de ani de căsnicie, într-un cadru festiv la Restaurantul „Park” din oraş. La evenimentul intitulat sugestiv „Nunta de Aur” au fost invitaţi 35 de cupluri care au împlinit o jumătate de veac de căsnicie.

În deschiderea momentului festiv primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca a felicitat cuplurile urându-le o viaţă cât mai lungă şi împlinirea tuturor dorinţelor alături de cei dragi. De asemenea, a fost răsplăt şi cel mai longeviv cuplu din oraş, Ioan şi Ana Pop, care au împlinit în 2012, 56 de ani de căsnicie dar şi cel mai longeviv negreştean, Vasile Drăguş, care a împlinit 91 de ani.

Ceremonia a început cu un scurt moment religios oficiat de un sobor de preoţi după care s-a trecut la premierea cuplurilor. „Am considerat că este frumos să premiem cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, oferindu-le o mică atenţie. Din partea Primăriei şi a Consiliului Local Negreşti-Oaş, le-am oferit câte o diplomă, câte un buchet de flori şi 500 de lei pentru fiecare cuplu. De asemenea am răsplătit şi cel mai longeviv cuplu din oraş respectiv pe cea mai în vârstă persoană. În acest scop Consiliul Locala a alocat în ultima şedinţă 25.000 de lei, o parte necesară pentru acordarea premiilor iar diferenţa pentru a celebra nunta de aur a acestora”, a declarat Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.