Jandarmii vor patrula mai des pe străzile din Negreşti-Oaş

Consiliul Local al oraşului Negreşti-Oaş a aprobat în ultima şedinţă alocarea unei cote lunare de 125 de litri de carburanţi pentru Unitatea de jandarmi din Negreşti-Oaş cu scopul de a patrula mai des în zonele cu probleme din oraş şi pentru sprijinirea Poliţiei Locale, care funcţionează la cote de avarie din cauza lipsei de personal.

Primarul Aurelia Fedorca a explicat că a primit mai multe sesizări din partea cetăţenilor, în special în cartierul Tur, cu privire la intensificarea furturilor din locuinţe. Aceasta a precizat că cetăţenii au reclamat prezenţa unor maşini care filează locuinţele negreştenilor cu scopul de a da spargeri. Consilierii au aprobat cota de carburanţi pentru jandarmi, cerându-le acestora să nu mai stea pe bănci în parcuri şi să prezinte un raport cel puţin la şase luni.

De aceeaşi cotă beneficiază deja şi Poliţia Orăşenească, conducerea Primăriei solicitându-le celor trei organisme de ordine publică să relizeze echipe mixte pentru restabilirea ordinii şi a siguranţei publice în Negreşti-Oaş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.