Deschidere de an școlar la Palatul Copiilor

Sala de conferințe a Muzeului Județean Satu Mare a găzduit luni, 1 octombrie, festivitatea de deschiderea a noului an școlar de la Palatul Copiilor. Evenimentul a avut loc de la ora 17.00.

În deschiderea festivității, directorul instituției, Gabriela Silvășan, i-a prezentat pe profesorii cercurilor care, în anul școlar 2012-2013, vor susține cursuri în cadrul cercurilor de la Palatul Copiilor.

În acest an școlar conducerea instituției îi așteaptă pe copii cu nu mai puțin de 19 cercuri tehnico-aplicative și artistice după cum urmează: Informatică, Aeromodele, Karting, Cineclub, Foto, Ecologie, Radiogoniometrie, Construcții electronice, Chimie experimentală, Artă decorativă, Pictură, Origami, Creație vestimentară, Creații textile – tapiserie, Pian, Fanfară, Muzică ușoară, Muzică populară și Dans modern.

După prezentarea cadrelor didactice, directorul instituției i-a invitat pe cei prezenți să urmărească un film în care au fost ilustrate cele mai reprezentative momente din cursul anul școlar 2011-2012, trecând în revistă cu acest prilej și premianții concursurilor naționale și internaționale care au adus renume instituției sătmărene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.