Laura Bota a fost aleasă în structurile naționale de conducere ale PDL

 

Biroul Permanent Național (BPN) al Organizației de Femei a PDL a hotărât, prin vot unanim, alegerea Laurei Bota în funcția de vicepreședinte al acestei structuri centrale a PDL.

Cu aceeași ocazie Laura Bota a fost numită și în funcția de vicepreședinte al Comisiei naționale pentru relații, etică și litigii. ”Numirile vin ca o recunoaștere a eforturilor Laurei Bota în a promova principiile și valorile dreptei europene, care formează edificiul central al doctrinei PDL”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției noastre de PDL Satu Mare.

”Primesc cu bucurie hotărârea colegelor din BPN, urmând să își canalizeze în viitor eforturile pentru a promova egalitatea de șanse și necesitatea înăspririi pedepselor pentru infracțiunile asociate violenței domestice. Este inadmisibil ca în anul 2012, în România, o femeie să fie lovită odată la 30 de secunde, așa cum relevă studiul Asociației pentru Promovarea Femeii din România. Violența în familie frânge destine, distruge familii, trebuie să luptăm împotriva acestui flagel”, a declarat Laura Bota.

18 Comentarii la "Laura Bota a fost aleasă în structurile naționale de conducere ale PDL"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.