HC Argeş a învins echipa de handbal a CSM Satu Mare


Echipa de handbal a CSM Satu Mare a pierdut astăzi, 29 septembrie, pe teren propriu în faţa piteştenilor de la HC Argeş, cu scorul de 29 la 30. Partida a avut loc de la ora 11.00, în sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre.

Într-un meci extrem de controversat, elevii lui Nicolae Istrate au pierdut la doar un gol diferenţă în faţa piteştenilor. Antrenorul echipei sătmărene acuză erori de arbitraj, ceea ce au contribuit în mare măsură, în opinia sa, la pierderea partidei de astăzi. Potrivit celor declarate de specialiştii de pe banca tehnică a echipei de handbal a CSM Satu Mare, deciziile arbitrilor au favorizat în mod categoric oaspeţii.

„Am jucat bine. Băieţii s-au descurcat excelent în teren dar parcă toată lumea are boală pe noi. Cu toate că am pierdut nu pot decât să-i felicit pe băieţi pentru dăruirea cu care au jucat. Noi avem un obiectiv şi anume crearea unei echipe în primul an însă, mai avem mult de lucrat la omogenitate şi la partea psihologică a echipei. Suntem doar de o lună şi jumătate împreună”, a declarat Istrate, la finalul partidei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.