Olimpia a pierdut cu 6 la 0 în faţa Rapidului

Elevii lui Tibi Csik şi Ioan Dragomir au pierdut ieri, 27 septembrie, în şaisprezecimile Cupei României la fotbal, în faţa giuleştenilor cu scorul de 6 la 0. Meciul a avut loc în deplasare, cu începere de la ora 19.00.

Scorul este deschis în minutul 25 de către Ioniţă care şutează de la 12 metri şi trimite balonul direct în poarta apărată de Şuta. Cel de-al doilea gol vine în minutul 32 şi porneşte tot din bocancul lui Ioniţă. După abia 4 minute de joc, Renan şutează de la 18 metri şi trimite mingea în poarta Olimpiei. Scorul la pauză a fost de 3 la 0, în favoarea Rapid Bucureşti.

Giuleştenii reuşesc să marcheze şi în minutul 54 prin Renan, crescând astfel diferenţa la patru goluri. În minutele 72 şi 76, Renan respectiv Ciolacu reuşesc să trimită balonul în poarta noastră, fixând scorul final al partidei la 6 la 0.

Mai trebuie spus că în minutul 92, după o intrare neglijentă a lui Grigorie la Gavrilescu, arbitrul dictează „11 metri” în favoarea echipei noastre însă Gavrilescu ratează şansa de a băga mingea în poarta Rapidului şi trimite mingea mult peste poarta giuleştenilor.

2 Comentarii la "Olimpia a pierdut cu 6 la 0 în faţa Rapidului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.