Drumul de acces spre Staţiunea Balneară Beltiug a fost preluat de CJ Satu Mare

Consilierii judeţeni au hotărât în şedinţa ordinară de astăzi, 28 septembrie, preluarea drumului comunal de acces la Staţiunea Balneară din Beltiug. De asemenea, a mai fost aprobată şi documentaţia tehnico-economică pentru realizarea unui pod în localitatea Santău, peste valea ce poartă acelaşi nume.

Tot în cadrul şedinţei de astăzi, consilierii i-au desemnat pe Simion Ivan ca reprezentant al CJ în cadrul Consiliului de Administraţie (CA) al Aeroportului Satu Mare, pe Anna-Maria Maruşca şi pe Szasz Piroska în CA al Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, pe Virgil Enătescu în cadrul Adunării Reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, pe Magdalena Manţa în CA al CJAS Satu Mare, pe vicepreşedintele CJ, Mircea Govor, în cadrul Grupului Mixt pentru Romi, iar Alexandru Horvat şi Vasile Berinde îi vor înlocui pe Octavian Petric şi Ioan Sălăjean în cadrul CA al Clubul de Fotbal Olimpia Satu Mare.

De asemenea, consilierii judeţeni au aprobat modificări ale organigramelor şi a statului de funcţii a mai multor instituţii subordonate CJ, precum Biblioteca Judeţeană şi Muzeul Judeţean Satu Mare. Ultimul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi, cu privire la Monografia economică şi militară a judeţului Satu Mare a fost dezbătut în spatele uşilor închise.

La finalul şedinţei, la punctual “Diverse”, consilierul judeţean Virgil Enătescu a propus ca la lucrările efectuate pe şantierele din judeţ să fie prezenţi şi specialişti ai Muzeului Judeţean pentru a nu fi distruse siturile arheologice. Totodată, Adrian Ştef a adus la cunoştinţa consilierilor că se lucrează la elaborarea unei steme a judeţului Satu Mare şi este în pregătire un document de vizualizare electronică a obiectivelor judeţului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.