Săptămâna viitoare încep cursurile la Palatul Copiilor

După ce s-au odihnit o vară întreagă elevii cercurilor organizate în cadrul Palatului Copiilor din Satu Mare sunt așteptați pentru un nou an școlar plin de activități. Deschiderea festivă va avea loc luni, 1 octombrie, de la ora 17.00, în sala festivă a instituției.

Mii de copii aleg în fiecare an să-și dezvolte abilitățile tehnice, artistice dar și pe cele științifice în cadrul cursurilor organizate de Palatul Copiilor din Satu Mare. În acest an școlar conducerea instituției îi așteaptă pe copii cu nu mai puțin de 19 cercuri tehnico-aplicative și artistice după cum urmează: Informatică, Aeromodele, Karting, Cineclub, Foto, Ecologie, Radiogoniometrie, Construcții electronice, Chimie experimentală, Artă decorativă, Pictură, Origami, Creație vestimentară, Creații textile – tapiserie, Pian, Fanfară, Muzică ușoară, Muzică populară și Dans modern.

Cei care doresc mai multe informații cu privire la activitatea acestor cercuri, sunt rugați să treacă pe la secretariatul instituției de pe Bulevardul Traian nr. 18-20, sau să sune la numărul de telefon 0261-768835.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.