Valentin Breban – ”persona non grata” pentru pedeliștii sătmăreni

Fostul prim-vicepreședinte al PD-L Satu Mare, Valentin Breban, în prezent șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) este ”persona non grata” pentru noua conducere a partidului. În cadrul conferinței de presă de astăzi, 21 septembrie, susținute cu ocazia prezentării noii conduceri al organizației municipale Satu Mare al PD-L, Ardelean a gafat prezentându-l pe Valentin Mureșan cu numele de … Valentin Breban.

Însă și-a dat seama imediat de greșeala făcută spunând că „noua conducere a partidului nu dorește să construiască nici un proiect politic mizând pe cel al cărui nume l-am pronunțat anterior”. Cu toate că la un moment dat Breban era unul dintre puternicii partidului, acesta a fost pus ”pe linie moartă” așa cum recunosc și câteva voci din interiorul organizației județene a PD-L.

Potrivit unor surse demne de încredere din rândul pedeliștilor sătmăreni ”paharul s-a umplut” în momentul în care portocaliii au aflat că împreună cu George Filip, acesta a mers la București pentru punerea pe picioare a organizației județene a Partidului Forța Civică. Cu toate că Breban nu recunoaște că ar fi trecut la partidul lui MRU, acesta este văzut zilnic la adresa unde noul partid își va avea sediul (lângă Catedrala Ortodoxă din Satu Mare). În orice caz, noua conducere vrea să-l știe pe Breban departe de bucătăria PD-L-ului.

Potrivit surselor la care am făcut referire și în rândurile anterioare Breban se visează în scaunul de președinte la nivelul organizației județene a Forței Civice cu toate că, funcția i-a fost promisă de la București, lui George Filip care se pare că ”are și ștampila partidului”.

2 Comentarii la "Valentin Breban – ”persona non grata” pentru pedeliștii sătmăreni"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.