Sistemul de sănătate sătmărean constituie o prioritate pentru conducerea CJ


Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, împreună cu vicepreședintele CJ Mircea Govor, au efectuat o vizită de lucru la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare. Calitatea serviciilor medicale ce sunt asigurate de către medicii spitalului constituie o prioritate pentru conducerea CJ Satu Mare.

Adrian Ştef, împreună cu o echipă de evaluare a analizat modalităţile în care managerul instituţiei abordează aspectele legate de îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale oferite populaţiei. În această direcţie s-au luat măsuri de reorganizare a secţiilor aparatului administrativ.

Conducerea CJ e interesată de a asigura îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor medicale furnizate şi a modalităţilor de a produce aceste servicii în condiţii de eficacitate, eficienţă, continuitate şi siguranţă.

La fel de importante pentru conducerea CJ Satu Mare sunt condiţiile de muncă ale medicilor, gradul de satisfacţie al acestora la locul de muncă şi aparatura folosită. Pentru aparatură se au în vedere mai multe programe pentru achiziţionarea de noi echipamente medicale cât mai performante.

Potrivit şefului CJ se are în vedere focalizarea pe necesităţile şi aşteptările pacientului, pe crearea unui sistem de date care să stea la baza luării deciziilor respectiv pe participarea şi lucrul în echipă în vederea îmbunătăţirii calităţii actului medical.

Un Comentariu la "Sistemul de sănătate sătmărean constituie o prioritate pentru conducerea CJ"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.