Locuri de parcare în Piața 25 Octombrie

În cadrul ședinței de astăzi, 19 septembrie, membrii Comisiei pentru Siguranța Traficului au analizat posibilitatea amenajării unor locuri de parcare pentru mașinile instituțiilor și ai angajaților acestora, care își au sediul în Palatul Administrativ. Aceste parcări ar urma a fi înființate în Piața 25 Octombrie.

Solicitarea a venit din partea Consiliului Județean (CJ) Satu Mare însă în ședința anterioară membrii comisiei au cerut o estimare a numărului de mașini care ar urma să fie parcate în acel loc. În urma analizei efectuate s-a ajuns la concluzia că la CJ sunt 84 de mașini iar la nivelul celorlalte instituții din Palatul Administrativ, 94 de autoturisme.

Noile locuri de parcare ar urma a fi înființate în spațiul dintre fântâna arteziană, intrarea laterală în Primărie și Centrul comercial ”Someșul”. Potrivit celor declarate de viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, prin acest demers mai multe spații neutilizate precum zona de lângă fântâna arteziană ar avea o utilitate. ”Pe lângă folosirea în mod just a unor spații, am elibera și B-dul Transilvaniei zonă în care angajații instituțiilor din Palatul Administrativ își parchează mașinile”. O decizie cu privire la înființarea acestor locuri de parcare se va lua doar în ședința următoare.

9 Comentarii la "Locuri de parcare în Piața 25 Octombrie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.