Viorel Solschi a fost instalat oficial în funcția de inspector general adjunct al ISJ Satu Mare

Așa cum am anunțat într-unul din articolele anterioare, începând de astăzi, 14 septembrie, s-a revenit la formula completă în cadrul conducerii Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Satu Mare. Astfel, inspectoarea generală Mariana Roman va fi secondată de doi adjuncți, Szasz Piroska și Viorel Solschi. Acesta din urmă a fost instalat oficial în după-amiaza zilei de astăzi, la ora 13.30, în sala multimedia a instituției.

La eveniment au participat prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca, directorul Casei Corpului Didactic (CCD), profesorul Ioan Viman, inspectorul general, Mariana Roman, adjunctul instituției, Szasz Piroska dar și inspectori de la nivelul ISJ.

Prefectul Avram a dat citire ordinului ministrului Educației și Cercetării, Ecaterina Andronescu, de numire în funcția de inspector general adjunct, cu detașare până la organizarea concursului pe post a profesorului Viorel Solschi. Noul șef-adjunct a fost apoi felicitat de viitorii colegi dar și de oficialități.

În luarea de cuvânt Solschi a declarat că mizează pe o bună colaborare și pe o echipă cât mai sudată la nivelul ISJ Satu Mare ”deoarece doar așa vom putea sprijini dezvoltarea învățământului sătmărean”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.