Un tânăr de 38 de ani din Livada și-a dat foc la casă

Pompierii au intervenit în noaptea de miercuri, 12 spre joi, 13 septembrie, la stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit de pe strada Oașului nr. 29 din orașul Livada. Potrivit unor surse neoficiale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Someș” Satu Mare, incendiul a fost provocat intenționat chiar de către proprietarul casei.

Informația a fost confirmată și de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea. ”Este vorba despre un bărbat de 38 de ani care a provocat singur incendiul. Asta reiese și din raportul întocmit de pompieri. Dacă acest lucru se confirmă și în urma cercetărilor efectuate de polițiști, bărbatul va fi cercetat pentru infracțiunea de distrugere”.

Bărbatul este căsătorit și are doi copii însă în momentul producerii tragediei a fost singur acasă. Potrivit unor surse neoficiale, cu o zi înainte (marți, 11 septembrie), acesta a încercat să-și pună capăt zilelor. ”Bărbatul prezintă leziuni la nivelul antebrațelor. A încercat cu o zi înainte să-și taie venele”, a declarat Cristea. Vecinii spun că acesta se certase cu frații pentru moștenire, trebuind să împartă casa ceea ce nu îi convenea spunând că mai bine o distruge decât să primească și frații săi din locuință.

Flăcările au distrus acoperișul casei pe o suprafață de200 mp și mobila dintr-una din camere. Pentru a reuși să oprească prăpădul pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările.

3 Comentarii la "Un tânăr de 38 de ani din Livada și-a dat foc la casă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.