Consilierii judeţeni au votat transferul DJ Satu Mare – Odoreu – Apa către Ministerul Transporturilor

În ședința de astăzi, 11 septembrie, consilierii județeni au votat în unanimitate proiectul cu privire la trecerea din domeniul public al județului Satu Mare în domeniul public al statului, a Drumului Județean (DJ) Satu Mare (DN19) – Odoreu – Apa şi din administrarea Consiliului Județean (CJ) Satu Mare în administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii – Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, consilierii au aprobat repartizarea sumei de 90.000 lei reprezentând un sprijin financiar pentru realizarea unor obiective de investiții pe raza localității Doba. De asemenea, aleşii judeţului au modificat și organirama respectiv statutul de funcții ale Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și ale Serviciului Public de Administrare a Sistemului Integrat de Management al Deșeurilor din județul Satu Mare.

În altă ordine de idei, în ședința de astăzi au fost desemnați reprezentanții CJ în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică a județului (ATOP) Satu Mare, pentru mandatul 2012-2016. În urma votului, din ATOP vor face parte următorii consilieri: Ioan Viman, Ioan Rus, Octavian Petric, Pinter Jozsef, Dravecky Karoly și Kovacs Mate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.