”Viziuni” cu INEDIT și trupa ”Celtic Fire” la Teatrul de Nord Satu Mare

INEDIT Satu Mare, împreună cu trupa ”Celtic Fire” și Teatrul de Nord Satu Mare organizează joi, 13 septembrie, de la ora 18.00, un spectacolul de modă intitulat – ”Viziuni”. Anunțul a fost făcut astăzi, 10 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Teatrul de Nord.

La întâlnirea cu presa au fost prezenți directorul de imagine al firmei INEDIT, Cosmin Mureșan, coregraful trupei ”Celtic Fire”, Anca Erdei și secretarul literar al Teatrului de Nord Satu Mare, Mona Caița.

Potrivit celor declarate de Mureșan, spectacolul ”Viziuni” de joi seara încearcă o nouă abordare a modei și dansului. ”Lansarea colecției de toamnă/iarnă INEDIT și un preview al colecției de primăvară/vară 2013, se combină cu un spectacol de dans celtic într-o metaforă complexă, vizuală. Colecția de toamnă/iarnă reunește piese irezistibile, elegante și rafinate, care nu trebuie să lipsească din nici o garderobă modernă. Colecția de primăvară/vară aduce în prim plan un concept nou, neașteptat și … inedit. Veți putea vedea rochii sau sacouri altfel decât până acum”, a declarat Cosmin Mureșan. Spectacolul de dans celtic realizat de trupa ”Celtic Fire” din Tășnad aduce pe scenă deja cunoscuta luptă dintre bine și rău, cu o coregrafie spectaculoasă.

Biletele pentru spectacolul de joi se găsesc la magazinul INEDIT, strada Vânătorilor, nr. 11. Prețul unui bilet de intrare este de 20 lei.

3 Comentarii la "”Viziuni” cu INEDIT și trupa ”Celtic Fire” la Teatrul de Nord Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.