O nouă acțiune caritabilă, marca ”Girafa”

Liberalii împreună cu conducere Asociației ”I. C. Brătianu” Satu Mare mizează pe dărnicia sătmărenilor și la cea de-a IV-a ediție a ”Ghiozdanului liberal”, acțiune ce face parte din cadrul campaniei caritabile ”Girafa”. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, 7 septembrie, la sediul PNL Satu Mare.

La întâlnirea cu presa au fost prezenți viceprimarul municipiului, reședință de județ Marcela Papici, care este și președintele organizației municipale Satu Mare a femeilor liberale, vicepreședintele organizației județele a femeilor liberale, Anna Maria Marușca dar și președintele Asociației ”I.C. Brătianu”, Gheorghe Rișcău.

Potrivit celor declarate de Papici, acțiunea a avut un deosebit succes și în anii anterior când rechizitele, hainele respectiv alimentele de bază adunate prin bunăvoința sătmărenilor au ajuns în casele a sute de familii din tot județul. ”Și în acest an au fost identificate aproximativ 100 de familii din județ. Îi rugăm pe toți cei care se duc să facă cumpărături pentru copiii lor, în magazinele unde văd însemnul campaniei noastre să pună un pix, un creion, un penar sau ce consideră ei și în coșul amplasat cu acest prilej în magazin. Astfel, veți putea veni în ajutorul unor copii ce fac parte din familii nevoiașe. Sperăm ca prin dărnicia dumneavoastră și acești copii să poată merge cu zâmbetul pe buze la școală”.

În acest an campania se derulează la nivelul a patru unități comerciale din oraș. Este vorba despre Complexul Rachel, Hipermarketul Real, Supermarketul Interex și la librăria de lângă Colegiul Național ”Doamna Stanca” de pe strada Ștefan cel Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.