Sătmăreni reținuți pentru trafic de droguri, în județul Sălaj

În urma unui flagrant organizat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Sălaj, sub coordonarea procurorului Dan Bubuiug, împreună cu lucrătorii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, trei sătmăreni au fost prinși după ce au încercat să vândă droguri unui client. Doi dintre aceștia au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile sub acuzaţia de trafic de droguri de risc.

Cei trei dealeri ce au vârsta cuprinsă între 16 şi 28 de ani, au fost prinşi într-o staţia de carburanţi OMV din Zalău. Clientul sătmărenilor a fost un polițist sub acoperire iar activitatea acestora a fost urmărită încă din luna iunie al acestui an (2012). Asupra celor trei tineri dar și în mașina acestora (un Audi A4), investigatorii au găsit 17 grame de hașiș, câteva doze mai mici în greutate totală de 4 grame dar și un cântar de mare precizie cu care cântăreau marfa vândută.

Cântarul dar și câteva foițe pentru țigări au fost descoperite asupra minorei de 16 ani, prietena unuia dintre dealeri. Maşina a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

În cursul zilei de duminică, doi dintre sătmăreni au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc. Este vorba de Attila Zsolt B., în vârstă de 28 de ani, şi Eugen Marian D., de 23 de ani. Fata de 16 ani este cercetată în stare de libertate în acest caz.

Un Comentariu la "Sătmăreni reținuți pentru trafic de droguri, în județul Sălaj"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.