Adrian Ştef în vizită la fabrica “Polipol” din Foieni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, a participat sâmbătă, 1 septembrie, la Zilele porţilor deschise la fabrica „Polipol” din localitatea Foieni. Ştef a fost primit de directorul general Lorin Arz şi directorul general adjunct, Csaba Knecht, care au prezentat fabrica şi au vorbit despre planurile de viitor.

Fabrica de la Foieni a fost construită în 2005, “Polipol” investind aici peste 30 milioane de euro. În prezent, fabrica are 643 de angajaţi, dar concernul german va construi o nouă hală pe lângă cele trei existente acum, ceea ce va însemna crearea a încă 300-400 de locuri de muncă.

În luarea de cuvânt Adrian Ştef le-a mulţumit celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea acestei fabrici în judeţul nostru şi a afirmat că va sprijini investiţiile pe care “Polipol” le va face pe viitor la Foieni.

“Având în vedere potenţialul oferit de judeţul Satu Mare, eu personal, văd mari posibilităţi de colaborare şi invit investitorii germani la o prezenţă şi mai puternică în judeţul nostru. Putem spune fără a greşi că investiţiile germane reprezintă o adevărată locomotivă pentru economia judeţului Satu Mare”, a mai declarat Adrian Ştef.

Împreună cu conducerea “Polipol”, preşedintele CJ a vizitat şi Căminul pentru persoane vârstnice din Foieni. Ştef s-a declarat impresionat de condiţiile găsite la acel cămin de bătrâni, afirmând că poate fi oricând un model pentru alte centre din judeţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.