Debut cu dreptul în campionat pentru Olimpia Satu Mare

Olimpia Satu Mare s-a impus astăzi, 31 august, cu scorul de 0 la 2 în faţa Europa Alba Iulia, în primul meci al campionatului de fotbal, ediţia 2012-2013. Întâlnirea dintre cele două echipe a avut loc cu începere de la ora 18.00, la Alba Iulia.

Cu toate că gazdele au încercat în primele minute ale partidei să impună ritmul jocului, băieţii noştri au reuşit să respingă atacurile acestora. În minutul 19, Feier pătrunde în careu şi trimite balonul în plasa adversarilor. Simţindu-se în avantaj, băieţii noştri au prins curaj reuşind să înscrie al doilea gol în minutul 41 al primei reprize. Cel care l-a executat pe portarul celor de la Alba Iulia, Răducanu, a fost de această dată mijlocaşul galben-albaştrilor, Marian Pop.

La începutul reprizei secunde Gavrilescu ratează o ocazie de gol iar în minutul 60 adversarii nimeresc bara porţii noastre, apărată de Şuta. Pe finalul meciului, din cauza unui incident, Gavrilescu a fost eliminat din teren. Acesta se face vinovat pentru lovirea unui adversar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.