AJP Satu Mare dorește să concesioneze Taberele Școlare Satu Mare

Asociația Județeană a Pensionarilor (AJP) Satu Mare dorește să concesioneze Taberele Școlare pentru ”o mai bună eficientizare amenajărilor deja existente pentru ca acel loc, precum multe altele din oraș, să nu intre în paragină”, și-a motivat cererea liderul județean al persoanelor vârstnice, Mircea Marian.

Drept răspuns la solicitarea AJP, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a subliniat faptul că ”Consiliul Județean (CJ) face toate demersurile pentru ca Taberele Școlare să intre în administrarea acestei instituții după care va fi atribuit dumneavoastră și puteți să-l întrețineți. Dar vă mai spun un lucru, destinația acelui loc nu poate fi schimbată”.

Președintele CJ, Adrian Ștef a declarat că ”noi avem intenția de a prelua Taberele Școlare chiar pentru ca acel loc să nu se distrugă. De altfel, în ultima ședință a CJ am solicitat preluarea Hotelului Sport deoarece, a șa cum ați putut observa noi sprijinim o serie de ramuri sportive. Dacă vom prelua acest hotel vom reduce foarte mult din cheltuieli în ceea ce privește cazarea sportivilor care vin pentru diverse competiții în orașul nostru. Pe de altă parte dorim să redăm acest hotel sătmărenilor, pentru a nu fi doar a unei familii. Știu că DNA a solicitat documentele de concesionare al acelui hotel făcut de către familia Gal. Știm că sunt probleme dar totodată, vreau să punem capăt, odată pentru totdeauna jafului. La fel vrem să preluăm și Taberele Școlare pentru ca locul să nu se distrugă. Ați văzut că la situl arheologic de la Bobald organizăm o serie de tabere pentru tineri, artiști și persoane cu dizabilități. De ce să nu facem același lucru și la Taberele Școlare din Satu Mare?”.

10 Comentarii la "AJP Satu Mare dorește să concesioneze Taberele Școlare Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.