Se are în vedere redeschiderea traficului peste calea ferată de pe strada Cimitirului

Se dorește redeschiderea pentru circulația pietonală dar și pentru cea cu mașini mici a trecerii la nivel peste calea ferată, zonă ce leagă Calea Traian cu strada Cimitirului. Potrivit celor declarate de primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, în prima fază se vor face studii și proiecte cu privire la amenajarea acelei treceri peste calea ferată.

”Am avut discuții cu domnul ministru Ovidiu Silaghi dar și cu directorul dumnealui de cabinet, Radu Roman, iar zilele acestea cu reprezentanții Sucursalei Regionale a CFR Cluj. În prima fază se va permite accesul pietonilor dar urmează să facem studii și în ceea ce privește accesul mașinilor mici. Vom avea discuții la nivelul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii (MTI). În cazul în care nu ajungem la nici o soluție, pasajul va rămâne doar pentru circulația pietonală”, a declarat dr. Dorel Coica.

Edilul-șef al municipiului, reședință de județ s-a deplasat astăzi, 29 august, împreună cu reprezentantul Regionalei CFR Cluj și ai MTI la fața locului pentru a analiza posibilitățile de amenajare a acelui pasaj chiar la fața locului. Soluțiile găsite vor fi făcute publice.

2 Comentarii la "Se are în vedere redeschiderea traficului peste calea ferată de pe strada Cimitirului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.