”Crazy Dancers” au fost premiați de către conducerea Primăriei Satu Mare

Membrii trupei de dans ”Crazy Dancers” au fost astăzi, 29 august, premiați de către conducerea Primăriei municipiului Satu Mare. Evenimentul a avut loc de la ora 12.00, în sala mică de ședințe a Consiliului Local Satu Mare.

Dansatorii au fost premiați de primarul municipiului, reședință de județ, dr. Dorel Coica respectiv de cei doi viceprimari, dr. Radu Roca și Marcela Papici. Prin acest demers se continuă seria premierilor sportivilor care au reprezentat municipiul, reședință de județ la competiţiile naţionale şi internaţionale şi au obţinut rezultate deosebite în anul 2012.

Vă reamintim că trupa de dans ”Crazy Dancers” s-a înfiinţat în anul 2005. Dacă la început aveau coregrafii de dans modern combinat cu diferite stiluri cum ar fi: rock&roll, ţigănesc, hip-hop, cha-cha și samba, începând din anul 2007 trupa s-a profilat pe dans hip-hop.

În urma calificării la Concursul național de dans hip-hop ”IDO 2012”, trupa ”Crazy Dancers” a câștigat posibilitatea de a reprezenta România la Concursul mondial de dans hip-hop ”IDO 2012”, ce va avea loc în Germania.
Din cadrul trupei ”Crazy Dancers” fac parte: Dumitru Haidau, Lehel Blaga, Andreea Tar, Laurențiu Cuha, Rolland Revai, Andreea Lăpuște, Viviene Ciorba, Larisa Fedorca, Gabriel Constantinescu și Erdei Brigitta.

Dansatorii au primit din partea conducerii Primăriei Satu Mare diplome și cupe pentru activitatea loc în domeniul dansului sportiv.

3 Comentarii la "”Crazy Dancers” au fost premiați de către conducerea Primăriei Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.