Augustin Zegrean este handicapat cu acte în regulă

Augustin Zegrean, preşedintele Curţii Constiţionale, ridică lunar aproximativ 300 de milioane de lei. Prin mai multe artificii. Este posesorul unui certificat de handicap permanent, nerevizuibil. Astfel, în timp ce alte persoane sunt obligate, anual, să treacă prin tot felul de comisiii pentru a li se reînnoi certificatul de handicap, Augustin Zegrean „şi-a tras” unul special pe măsura unui preşedinte al Curţii Constituţionale.

Apoi, pe seama acestui certificat de handicap cu incapacitate de muncă, în care se precizeazăcă are nevoie de „suport psiho-afectiv, Zegrean se pensionează cu zece ani mai devreme. Şi când pensionarilor li se ciunteau veniturile, Zegrean mai adaugă la pensia de vreo 15 milioane lei vechi încă una, pensia de serviciu, ajungând la peste 100 milioane lei vechi. Dar veniturile lui Zegream nu se limitează la pensii. La aceasta se mai adaugă şi salariul de la Curtea Constiţională, plus venituri ca acţionar la mai multe societăţi, în buzunarul lui Augustin Zegrean intrând lunar aproape 300 milioane de lei vechi.

Aseară la emisiunea „Sinteza zilei, Alexandru Atanasiu, fost ministru al muncii, a precizat că handicapul de gradul II de invaliditate, în care se încadrează preşedintele Augustin Zegrean, îl exclude de la exercitarea de activităţi. Şi, evident, în aceste condiţii se pune întrebarea dacă Augustin Zegream mai poate fi preşedinte al Curţii Constiţionale.

jurnalul.ro

16 Comentarii la "Augustin Zegrean este handicapat cu acte în regulă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.