Au fost recepţionate lucrările efectuate la Ambulatoriul de specialitate a Spitalului Municipal din Carei

Sâmbătă, 25 august a avut loc recepţia organizată cu ocazia finalizării lucrărilor la investiţia “Reabilitarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat a Spitalului Municipal Carei”, investiţie finanţată din bugetele Ministerului Sănătăţii (MS) şi Consiliul Local Carei. Valoarea totală a contractului de execuţie şi proiectare este de 3.797.872 lei cu TVA.

La eveniment au participat conf. univ. dr. Florian Dorel Bodog, secretar de stat în cadrul MS, foştii miniştri ai instituţiei, Cseke Attila şi dr. Ladislau Ritli, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, vicepreşedintele CJ, Csehi Árpád, primarul municipiului Carei, Eugen Kovács, numeroşi oaspeţi şi personal medical.

Rând pe rând invitaţii au luat cuvântul amintind de faptul că judeţul Satu Mare este primul judeţ în care sistemul sanitar a fost descentralizat, consiliile locale şi CJ Satu Mare investind de-a lungul timpului în reabilitări, amenajări şi achiziţii de aparate noi şi performante.

Adrian Ştef l-a felicitat pe primarul municipiului Carei pentru reuşită şi pe toţi cei implicaţi în proiect. A subliniat de asemenea că, în ciuda faptului că în domeniul medical au fost făcute multe, lista este în continuare lungă şi investiţiile nu se opresc.

După scurtele alocuţiunii ale oficialităţilor cei prezenţi au putut vizita Ambulatoriul.

6 Comentarii la "Au fost recepţionate lucrările efectuate la Ambulatoriul de specialitate a Spitalului Municipal din Carei"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.