A fost găsit cadavrul bărbatului înecat joi, în Someş

Pompierii au scos astăzi, 25 august, din apele Someşului cadavrul bărbatului înghiţit de valuri joi, 23 august, la orele amiezii în zona Podului de fier din Satu Mare. Trupul neînsufleţit al acestuia plutea la suprafaţa apei, în apropierea locului unde se inecase.

Este vorba despre Iosif Silaghi, de 42 de ani. Cadavrul acestuia a fost descoperit în jurul orei 07.30, moment în care au fost sunaţi şi pompierii. Echipajul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare a ajuns la faţa locului în jurul orei 07.40. Pompierii au scos cadavrul la mal după care trupul neînsufleţit al bărbatului a fost predat unui echipaj de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

Vă reamintim că, în ziua în care s-a întâmplat tragedia, Iosif Silaghi se afla la scăldat împreună cu o altă persoană. La un moment dat acesta s-a gândit să treacă înot Someşul însă a fost luat de curent şi nu a mai putut ţine piept valurilor. Trupul acestuia a fost căutat toată ziua de pompieri însă nu a fost de găsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.