Consiliere juridică gratuită din partea PNL

”Pe 29 iulie 2012, majoritatea populației acestei țări a ieșit la referendum și a votat favorabil opiniei noastre (a USL) cu privire la demiterea președintelui Traian Băsescu. În consecință noi trebuie să avem grijă de această populație și să-i ferim de abuzuri”. Declarația îi aparține acad. Dr. Virgil Enătescu și a fost enunțată în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, 23 august, la sediul PNL Satu Mare.

La întâlnirea cu presa au mai fost prezenți membrii Comisiei juridice din cadrul filialei județene a PNL Satu Mare și anume, președintele acestui for, Cristian Soponoș, avocatul Emilia Enătescu și consilierul juridic Maria Ursu.

Potrivit celor declarate de Soponoș, cu toate că la nivelul județului Satu Mare populația nu a fost supusă unor abuzuri din partea procurorilor sau din partea altor organe de anchetă ”e bine ca populația să știe că noi suntem de partea lor și în cazul în care sunt anchetați legat de participarea la referendumul din 29 iulie, să știe că noi le vom acorda consiliere juridică gratuită. Orice sesizare în acest sens poate fi făcută zilnic la sediul PNL Satu Mare de pe strada Cuza Vodă nr. 1, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-17.00”.

Interlocutorul a mai declarat că hotărârea a fost luată la nivelul conducerii naționale a USL pe 20 august. ”S-a decis ca filialele PNL din întreaga țară să asigure consiliere juridică tuturor persoanelor care în urma anchetelor efectuate de procurori au suferit abuzuri”, a declarat Soponoș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.