Sensul giratoriu din Centrul Vechi va fi semaforizatMembri Comisiei de Circulație au fost de acord în ședința de astăzi, 22 august, să dea undă verde semaforizării sensului giratoriu din Piața Libertății. Lucrările vor fi finalizate în cel mult trei săptămâni.

Astfel unul dintre semafoare se va afla în fața Casei Albe unde va exista și o trecere de pietoni sub formă de evantai, următorul semafor va fi montat în zona vânzătorilor de flori din Parcul Central, al treilea lângă Biblioteca Județeană la trecerea spre parc, al patrulea la ieșirea din sensul giratoriu spre strada Păstrăvului, al cincilea semafor pe strada Decebal iar al șaselea la intrarea de pe strada Păstrăvului în sensul giratoriu.

Potrivit celor declarate de viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, semafoarele vor fi montate de probă pentru o perioadă de 1-2 luni timp în care se va observa utilitatea acestora și se va măsura fluidizarea circulației. În cazul în care semafoarele nu își justifică prezența în locurile în care au fost amplasate, acestea vor fi luate și montate în alte zone ale orașului.

Papici spune că semafoarele vor fi concomitent pe verde în sensul giratoriu cu excepția celui de pe strada Decebal, pentru a permite intrarea mașinilor în sens.

19 Comentarii la "Sensul giratoriu din Centrul Vechi va fi semaforizat"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.