O tânără din Vama s-a sinucis cu ajutorul unei arme de vânătoare

Se pare că tragediile se țin lanț în județul Satu Mare. După cazul bărbatului de 74 de ani din Tarna Mare găsit luni, 20 august, fără suflare în propria locuință, o altă faptă a pus ieri (luni) pe jar criminaliștii din județ.

O tânără de 27 de ani din localitate și-a curmat viața împușcându-se cu o armă de vânătoare. Polițiștii au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență ”112” de către concubinul femeii, Florin Mihai M., în vârstă de 31 de ani.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă alcătuită dintr-un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, polițiști criminaliști și un medic legist. Potrivit anchetatorilor femeia s-a sinucis prin împușcare cu arma de vânătoare.

În urma cercetărilor a reieșit că Florin Mihai M. este deţinătorul legal a două arme de vânătoare, având permis de port armă din anul 2009. Cele două arme și muniţia au fost ridicate în vederea expertizării. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Satu Mare în vederea efectuării necropsiei.

5 Comentarii la "O tânără din Vama s-a sinucis cu ajutorul unei arme de vânătoare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.