Adrian Ştef a promis sprijin echipei de baschet a CSM Satu Mare

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef s-a întâlnit astăzi, 21 august, cu baschetbalistele de la CSM Satu Mare. La întâlnire au mai participat preşedintele CSM-ului, Vasile Fogel, şi preşedintele secţiei de baschet a clubului, Florin Mureşan.

Adrian Ştef a ţinut să le ureze succes fetelor în noul sezon, mai ales că echipa va evolua şi în “FIBA CUP”. “Sunteţi reprezentatele municipiului şi judeţului Satu Mare în Europa şi sunt convins că veţi face o bună propagandă sportului sătmărean pe continent”, a declarat Ştef.

Preşedintele CJ a promis că va ajuta echipa de baschet şi că, în funcţie de program, o va încuraja din tribună atât la meciurile din campionatul intern, dar şi la cele din cupele europene. “Consiliul Judeţean se va implica alături de Primăria Satu Mare în susţinerea echipei de baschet pentru că rezultatele obţinute până acum de fete au fost excepţionale”, a declarat Adrian Ştef.

Fetele de la CSM Satu Mare vor debuta în campionat pe data de 22 septembrie, în meciul cu Alexandria, prima etapă urmând a se juca cel mai probabil la Sibiu.

Meciurile din “FIBA CUP” vor începe pe 25 octombrie, CSM urmând să întâlnească la Satu Mare, echipa din Montpellier.

9 Comentarii la "Adrian Ştef a promis sprijin echipei de baschet a CSM Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.