Mona Pivniceru a demisionat azi din magistratură

Mona Pivniceu şi-a dat demisia din functia de magistrat şi membru al Consiliului Superior al Magistraturii. În acest condiţii, şedinţa de miercuri a CSM nu mai are ca obiect cererea de detaşarea a premierului Victor Ponta în acyul Pivniceru de la CSM la Justiţie. Mai mult chiar, Pivniceru nu mai are nevoie de niciun un aviz din partea CSM pentru numirea sa ca ministru al Justiţiei, fiind posibilă investirea sa de către preşedintele interimar Crin Antonescu cel târziu miercuri seară, susţin surse din USL.

Plenul Consiliul Superior al Magistraturii urma a lua în discuţie, miercuri 22 august, demisia judecătoarei Mona Pivniceru din funcţia de membru ales al CSM.

Potrivit site-ului Consiliului Superior al Magistraturii, şedinţa Plenului CSM este programată în 22 august, la ora 10.00.
Pe ordinea de zi a şedinţe se află şi Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind solicitarea judecătoarei Mona Maria Pivniceru de a se lua act de demisia din funcţia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.

 pesurse.ro

11 Comentarii la "Mona Pivniceru a demisionat azi din magistratură"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.