”Lanțul prietenie și înfrățirii” … din cozonaci

Ca urmare a succesului acţiunii de anul trecut ”Cel mai lung cozonac BIO”, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare împreună cu Organizația ”Identitas” lansează invitația pentru realizarea în acest an a ”Lanţului prieteniei și înfrățirii” alcătuit din cozonaci sub formă de potcoavă, care vor fi pregătiţi de gospodine după reţete tradiţionale, cu ingrediente ecologice. Acțiunea are loc în cadrul Zilelor Culturale ”Partium” 2012.

Participanţii la acest eveniment sunt invitaţi sâmbătă, 25 august, în intervalul orar 10.00 – 12.00, la Complexul de educaţie ecologică ”Casa Verde” din Grădina Romei, cu o ruladă de cozonac BIO în formă de potcoavă, pe care să o predea organizatorilor.

Pe o masă special amplasată în faţa complexului, cozonacii BIO vor fi aşezaţi unul după altul, în ordinea preluării lor, participanţii realizând astfel împreună ”Lanţul prieteniei și al înfrățirii” a cărui lungime va depinde de numărul participanţilor la realizarea acestuia.

Cei care au contribuit la realizarea acestui ”lanț” sunt invitați în cursul aceleiași zile, de la ora 13.00, în Grădina Romei cu ocazia Zilelor Culturale ”Partium” pentru a servi împreună, o felie din cozonacul BIO.

4 Comentarii la "”Lanțul prietenie și înfrățirii” … din cozonaci"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.